Αναφιώτικα Καφενείο - Μεζεδοπωλείο

Φιλοξενία, χρώματα, γεύσεις... από τα παλιά

anafiotika-cafe-athens-plaka-greece-restaurant-tourists

Ένα παραδοσιακό και γραφικό καφενείο - μεζεδοπωλείο μες την καρδιά της Πλάκας

Μια ολόκληρη εποχή ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των επισκεπτών που σεργιανίζουν στα σοκάκια και στα πλακόστρωτα καλντερίμια της γραφικότερης και παλαιότερης συνοικίας της Αθήνας την Πλάκα.

 

Ανάμεσα στις ιστορικές γειτονιές και τα πολυσύχναστα στενάκια της, θα ανακαλύψετε τα «Αναφιώτικα». Όχι όχι, δε μιλάμε για την περιοχή Αναφιώτικα, αλλά για τα δικά μας «Αναφιώτικα»!!!

Φωτογραφίες - Αναφιώτικα

 Παραδοσιακό καφενείο ~ μεζεδοπωλείο όπως το χαρακτηρίζουν οι θαμώνες αλλά και οι επισκέπτες μας, τα «Αναφιώτικα» ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα μαγαζάκια επί της οδού Μνησικλέους και Θρασυβούλου. Στα περίφημα «σκαλάκια» όπως ίσως θα έχετε ακούσει!

 

  • Αυθεντική ελληνική κουζίνα
  • Καφέδες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας
  • Μεζέδες για όλη την παρέα

Σας προτείνουμε

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα εδέσματα μας, απλά επισκεφθείτε μας.

Τα βραβεία μας

Το πάθος και η όρεξη για δουλειά πάντα αμείβονται. Με το ίδιο πάθος δουλεύουμε και σας εξυπηρετούμε τα δυο τελευταία χρόνια, γι' αυτό το λόγο ο ταξιδιωτικός οδηγός για εστιατόρια Tripadvisor αλλά και ο κινέζικος Lianorg μας επιβραβεύουν!!!

anafiotika-plaka-tripadvisor-travellers-choce-2014

Travellers'

Choice 2014!

anafiotika-plaka-lianorg-top-choice

Lianorg

 

TOP CHOICE 

anafiotika-plaka-tripadvisor-travellers-choce-2013

Travellers'

 

Choice 2013! 

2 δωρεάν γεύματα κάθε μήνα!

124x128

Κάθε μήνα στην επίσημη σελίδα μας του Facebook, κληρώνουμε 2 δωρεάν γεύματα για παρέα 2 και 4 ατόμων αντίστοιχα...(περισσότερα)

Με γνωστούς καλλιτέχνες! 

Η μουσική της πόλης έρχετε κοντά μας. Ζωντανή μουσική μας συντροφεύει κάθε εβδομάδα, με ανθρώπους που έχουν όρεξη να τραγουδήσουν και κόσμο που έρχεται να τους ακούσει και να διασκεδάσει με τον πιο όμορφο τρόπο! Ενημερωθείτε απο την ιστοσελίδα μας ή τηλεφωνικά για τα live!

Μη διστάσετε να κάνετε κράτηση τελευταίας στιγμής!

livemusic

Περισσότερα...